PROBATSIYA XIZMATI XODIMLARINING HUQUQ VA MAJBURIYATLARI HAMDA PROBATSIYA XIZMATINING O’ZIGA XOS JIHATLARI - BURJOQOV ASLBEK ALISHEROVICH, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  probatsiya  xizmati  va  uning  o’ziga  xos  jihatlari, probatsiya xizmatidagi asosiy tushunchalar hamda probatsiya xizmatining O’zbekiston Respublikasida  hozirgi  kundagi  rivojlanish  tendensiyalari,  probatsiya  xizmati hodimining qonunchilik bilan belgilab qo’yilgan  huquq hamda majburiyatlari haqida yozilgan.