INGLIZ TILI FANINING KREATIV TOMONLARI - Azimova Shoxidaxon Muzaffarovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada ingliz tili fanining kreativ jihatlari, uni o‘qitishda zamonaviy va qiziqarli usullardan foydalanish yo‘llari yoritilgan. Maqolada rolli o‘yinlar, hikoya tuzish,  qo‘shiqlar,  o‘yinlar,  kreativ  yozish  va  multimedia  vositalaridan  foydalanish orqali o‘quvchilarning  til  o‘rganishga  bo‘lgan qiziqishini  oshirish  masalalari  ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, kreativ yondashuv o‘quvchilarning mustaqil fikrlashi, muloqot ko‘nikmalari va ijodkorligini rivojlantirishda muhim omil ekanligi ta’kidlanadi.