REABILITATSIYA TURLARI: MAZMUN VA MOHIYATI - O‘razboyeva Maftuna,; Norqulova Shukrona,; O‘lmasova Robiya,; Qodirova Shohsanam, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annoatsiya: Mazkur maqolada reabilitatsiya tushunchasi, uning mazmuni va mohiyati  keng  yoritilgan.  Shuningdek,  reabilitatsiyaning  asosiy  turlari  –  tibbiy, psixologik,  ijtimoiy  va  kasbiy  reabilitatsiya  haqida  batafsil  ma’lumot  berilgan. Reabilitatsiyaning inson salomatligi va jamiyatdagi o‘rnini tiklashdagi ahamiyati tahlil qilingan.