NUTQ TEXNIKASINI ORGANISHDA KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARINI AHAMIYATI - Akramova Gulzoda,; Adilova Manila,; Narinbayeva Ulbosin,; O‘lmasova Sarvinoz, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada nutq texnikasining mohiyati, uning jamiyatdagi o‘rni hamda uni o‘rganishda kompyuter texnologiyalarining ahamiyati keng yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy dasturiy vositalar, interaktiv platformalar va masofaviy ta’lim tizimlarining  nutqni  rivojlantirishdagi  roli  tahlil  qilingan.  Maqolada  kompyuter texnologiyalarining  afzalliklari,  ularning  nutq  madaniyatini  shakllantirishdagi samaradorligi va istiqbollari haqida fikr yuritilgan.