TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOGIK XIZMAT KO'RSATISH VA UNING AHAMIYATI - Jamolova Muqaddas G’iyosiddinovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya : Ushbu  maqola   orqali   muallif  maktabdagi   psixologlarning   ish    faoliyati,   ularnbing    rejadagi    mashg’ulotlari   va   maktab   hayotidagi   amaliyotchi  psixologlarning   o’rni   xaqida   batafsil   yoritib  o’tadi. Ta'lim tizimidagi psixologik xizmat tizimining ilmiy va amaliy vazifalari turli mamlakatlarda turlicha joriy  etilmoqda.  Bizning  umumiy  o‘rta  ta'lim  maktablarimizda  psixologik  xizmat tizimi  o'ziga  xos  usulda  joriy  etildi  va  dastlabki  olib  borilayotgan  eksperimental tadqiqotlar haqaida yoritilgan.