BARKAMOL SHAXSNI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGIK MEZONLAR - Sultonova Shoxistaxon Baxromjonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  mavzuga  oid  muhim  ma’lumot  fikr  va mulohazalar keltirilgan.