BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA TANQIDIY FIKRLASH QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Choriyev Hamid Hasan o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA   Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  ta’lim  o‘quvchilarining  tanqidiy  fikrlash qobiliyatlarini shakllantirish, rivojlantirishning o‘ziga xos yo‘llari, interfaol usullari xususida,shuningdek  bolalarda  tanqidiy  fikrlash  koʻnikmalari  qanchalik  yaxshi rivojlanayotganlgini aniqlashning bir necha usullari haqida ma’lumot keltirilgan.