GEOTURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA GEOLOGIK YODGORLIKLARNING ILMIY VA MADANIY AHAMIYATI - Salimova Sharofat Isoqjonovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsia:  Maqolada  geoturizm  va  geologik  yodgorliklarning  ilmiy  hamda madaniy  ahamiyati  haqida  so‘z  boradi.  O‘zbekistondagi  Kitob,  Sarmishsoy,  Obi-Rahmat kabi obyektlar misolida geoturizm salohiyati ko‘rsatib beriladi.