SHAXSIY TARKIBNI BOSHQARISHDA AYRIM JIHATLAR - Umurzoqov Baxtiyor Boxodirovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada shaxsiy tarkibni boshqarishda uchraydigan asosiy muammolar, zamonaviy yondashuvlar va samarali boshqaruv usullari tahlil qilinadi. Muallif  rahbar  va  xodimlar  o‘rtasidagi  munosabatlarning  rolini,  samaradorlikni oshirishda motivatsiya va kasbiy rivojlanishning ahamiyatini ko‘rsatadi. Ilmiy hamda amaliy  takliflar  asosida  shaxsiy  tarkibni  boshqarishdagi  ayrim  muhim  jihatlar yoritilgan.