ELEKTRON SPORTNING (E-SPORT) YOSHLAR ONGIGA PSIXOLOGIK VA IJTIMOIY TA’SIRI. - Burxonov Bahodir Hayotovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  elektron  sportning  (e-sport)  yoshlar  ongiga psixologik va  ijtimoiy  ta’siri tahlil  qilinadi.  Maqolada  e-sportning  yoshlar  kognitiv qobiliyatlari,  stress  darajasi,  agressivlik,  shuningdek,  ijtimoiy  aloqalari  va jamoaviylikka  ta’siri  ko‘rib  chiqilgan.  Ijobiy  va  salbiy  ta’sirlar  tahlili  asosida yoshlarning e-sportga munosabati va uning jamiyatdagi o‘rni muhokama qilinadi.