MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA EKOLOGIK TAFAKKUR VA AXLOQIY QADRIYATLARNI RIVOJLANTIRISH - Rustamova Shohida Rustamovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  maktabgacha  yoshdagi  bolalarga  zamonaviy  pedagogik texnologiyalar  asosida  ekologik  ta’lim-tarbiya  berish,  ekologik  tafakkur  va  axloqiy qadriyatlarni  rivojlantirish  bolalarning  atrof-muhitga  bo‘lgan  munosabatlarini shakllantirishda  ta’lim  jarayonini    tarbiyaviy  tomonlarga,  ayniqsa  vatanparvarlik, insonparvarlik,  ahloqiy,  huquqiy,  estetik,  mehnat  hamda  ekologik    madaniyat tarbiyasini rivojlantirish bilan bog‘liq metodlar ko‘rsatib berilgan.