OTA-ONASI XORIJIY DAVLATGA KETGAN BOLALARDA VUJUDGA KELGAN PSIXOLOGIK MUAMMOLAR BILAN ISHLASHDA IJTIMOIY VA PSIXOLOGIK YONDASHUV - Abduxoshimova Madinaxon Fazliddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ota-onasi  xorijda  ishlayotgan  bolalarda uchraydigan  psixologik  muammolar,  ularning  sabab  va  oqibatlari  tahlil  qilinadi. Bolalar bilan ishlashda ijtimoiy va psixologik yondashuvlarning mazmuni, ahamiyati va samarali usullari ilmiy asosda yoritilgan. Shuningdek, mazkur yondashuvlarning uyg‘unlashuvi  bolaning  ruhiy  barqarorligi  va  ijtimoiy  moslashuvini  ta’minlashdagi o‘rni ko‘rsatib o‘tilgan.