ZAMONAVIY JAMIYAT RIVOJIDA HUQUQIY FANLARNING AHAMIYATI - Farhodova Oynura Oybek qizi,; Djurayev G’olib Abdurasulovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  huquqiy  fanlarning  zamonaviy  jamiyat hayotidagi  o‘rni,  ularning  huquqiy  ong  va  madaniyatni  shakllantirishdagi  roli, demokratik  davlat  qurilishidagi  ahamiyati  hamda  fuqarolik  jamiyati  taraqqiyotiga ko‘rsatadigan ijobiy ta’siri yoritiladi.