“MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI” - Ibragimova Durdona Dilmurod qizi; Azimova Dilnoza Sherzodvna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarda  sogʻlom turmush  tarzini  shakllantirish  masalalari  yoritilgan.  Unda  zamonaviy texnologiyalardan  foydalanishning  samarali  usullari,  interaktiv  vositalar,  mobil ilovalar,  multimedia  materiallari  va  raqamli  o‘yinlarning  ahamiyati  tahlil  qilingan. Shuningdek,  bolalarning  salomatligini  mustahkamlashda  texnologiyalar  orqali  ota-onalar va pedagoglarning hamkorligi alohida ta’kidlangan.