MAVZU: BOSHLANG‘ICH TA’LIM FANINI TAKOMILLASHTIRISHDA INNOVATSION QOBILIYATNI OSHIRISH UCHUN QO‘LLANILADIGAN AMALIY USULLAR VA ULARNING AHAMIYATI. - Mirzabekova Nargiza Qoraqulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  boshlang‘ich  ta’lim  jarayonida  innovatsion qobiliyatni shakllantirish va rivojlantirishning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ta’lim samaradorligini oshirish uchun qo‘llaniladigan zamonaviy pedagogik texnologiyalar, interaktiv  metodlar,  loyiha  asosida  ta’lim,  STEAM  yondashuvi  va  boshqa  amaliy usullar ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil qilingan.