MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH. - Turaxujayeya Madina Norpulatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  yoshdagi  bolalarda  ekologik madaniyatni  shakllantirish  masalasi  chuqur  tahlil  qilingan.  Maktabgacha  yoshdagi bolalarning  rivojlanish  xususiyatlari,  ularning  tabiatni  idrok  etishdagi  hissiy  va tasavvuriy  yondashuvi inobatga olingan holda ekologik tarbiya berishning samarali uslublari, metodlari va vositalari tavsiflab berilgan.