PROBATSIYA XIZMATINING SHAXSLARNI NAZORATGA OLISH ASOSLARI VA TARTIBI - NABIJONOV FIRDAVS OZODBEK O’G’LI, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada probatsiya xizmatining shaxslarni nazoratga olish  asoslari,  ushbu  jaryonning  huquqiy  mexanizmlari  hamda  nazoratni  amalga oshirish tartibi tahlil etiladi. Shuningdek, probatsiya nazoratining mazmun-mohiyati, uning jinoyatchilikni oldini olishdagi o’rni va samaradorligi yoritib beriladi.