OILADA OTA-ONA TARBIYASIDA KUZATILADIGAN STRESSLI VAZIYATLARNING BOLA ONGIGA TA’SIRI HAMDA SALBIY PSIXOLOGIK OMILLARI - Absaitov Arslon Sobirovich,; Do‘stmurotova Dilfuza Boshbekovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  oilada  ona  tarbiyasi  jarayonida  yuzaga  keladigan  stressli vaziyatlar va ularning bola ongiga ko‘rsatadigan ta’siri yoritiladi. Shuningdek, onaning ruhiy  holati,  oilaviy  muhit  va  tashqi  omillarning  bola  psixologiyasiga  salbiy  ta’siri tahlil  qilinadi  hamda  bu  holatlarning  oldini  olish  bo‘yicha  psixologik  tavsiyalar beriladi.