O`QUVCHILARDA TELEFONGA QARAMLIKNI BARTARAF ETISHDA PSIXOLOGIK YONDASHUV VA AMALIY TAVSIYALAR - ALLAMURODOVA DILDORA SAITOVNA, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu maqola   orqali o’quvchilardagi   moyilliklar,   telefon   tutish  tartibi   va   kompyuter  o’yinlariga  bo’lgan   tobelikni  darajalari  xaqida  so’z  boradi. Ushbu  xollarda  qanday   psixologik  yo’l  tutishni   bilib   olishingiz  mumkin.