O’ZBEK MUMTOZ MUSIQASIDA HOJI ABDULAZIZ ABDURASULOV IJODI - Najmiddinova Mahliyo O’tkir qizi,; Azizullah Aral, (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Ushbu maqolada Samarqandlik mohir sozanda, bastakor va yetuk xonanda Hoji Abdulaziz Abdurasulov ijodiy yo’li va yaratgan sara ijod namunalari haqida so’z boradi.