ДВИЖЕНИЯ ОТРАЖЕННЫЕ В УЗОРАХ - Кенжебаев Шерзод Алиевич, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada, qoraqalpoq raqsining shakllanishi, rivojlanish bosqichlari,  Elizavetta  Petrosovaning  qoraqalpoq  raqsiga  qo’shgan  hissasi  haqida bayon etilgan.