OʻQUVCHILARDA SUITSID HOLATLARINING OLDINI OLISH CHORALARI - Rustamova Nargiza Madaminovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘smirlar  va  yoshlar  orasida  o‘z  joniga  qasd  qilish holatlarining kelib chiqish sabablari, psixologik omillari hamda ularning oldini olishga qaratilgan samarali chora-tadbirlar yoritiladi. Shuningdek, ta’lim muassasasi, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.