KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILAR TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Baboqulov Raxim Oʻrozboy oʻgʻli, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA    Mazkur  maqolada  kichik  maktab  yoshidagi  o‘quvchilarning  tafakkurini rivojlantirishning psixologik asoslari hamda samarali usullari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarda  mustaqil  fikrlash,  tahlil  qilish  va  xulosa  chiqarish  ko‘nikmalarini shakllantirishda o‘qituvchi va psixologning o‘rni tahlil qilinadi.