SALBIY FIKRLASH, STRESS VA CHARCHASHNING OLDINI OLISH - Normatova Nigora Xodjamkeldiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur tadqiqot ishida o‘quvchilar va pedagoglar o‘rtasida uchraydigan salbiy fikrlash, stress va charchash holatlarining kelib chiqish sabablari hamda ularni oldini olishning  psixologik  usullari  yoritiladi.  Shuningdek,  ruhiy  barqarorlikni  saqlash  va ijobiy fikrlashni rivojlantirish yo‘llari tahlil qilinadi.