STAFILAKOKKLI VA STREPTAKOKKLI PNEVMANIYANING DEMOGRAFIK XUSUSIYATLARI - Xudoyarova Gavhar Nurmamatovna,; Axmedova Shabnamxon Jamshid qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada stafilokokkli va streptokokkli pnevmoniyaning etiologiyasi,  patogenezi,  klinik  belgilari,  diagnostikasi,  davolash  usullari  va profilaktikasi keng yoritilgan. Ushbu kasalliklarning o‘ziga xos jihatlari, farqlari va asoratlari ilmiy asosda tahlil qilingan.