MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA PEDAGOGIK KENGASH FAOLIYATINI TIZIMLI RIVOJLANTIRISH - Keldiyorova Feruza Jumanazar qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida pedagogik kengash  faoliyatining  taʼlim  sifatini  oshirishdagi  o‘rni  va  ahamiyati  yoritilgan. Pedagogik kengashning huquqiy, tashkiliy hamda amaliy jihatlari tahlil qilinib, uning taʼlim-tarbiya jarayonini samarali boshqarishdagi kollegial boshqaruv organi sifatidagi funksiyalari asoslab berilgan.