RAQAMLI XIZMATLAR ISTE'MOLIDA XATTI-HARAKATLARINI ORDINAL YONDASHUVI ORQALI TAHLIL QILISH - Koshayeva Dilafro‘z Davronbek qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  raqamli  marketingning  zamonaviy  biznes muhitidagi o‘rni, uning samaradorligini oshirish omillari hamda korxonalar faoliyatida qo‘llanilish  imkoniyatlari  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  turli  marketing  strategiyalari, ularning  natijadorligi  va  raqamli  platformalardan  foydalanish  orqali  mijozlar  bilan samarali aloqalarni yo‘lga qo‘yish masalalari ko‘rib chiqiladi.