GIFOXITRISIMONLAR SINFINING BIOLOGIK XUSUSIYATI VA AHAMIYATI - Qodirova Dilorom (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  zamburugʻlar  bo‘limiga  mansub gifoxitrisimonlar  sinfining  umumiy  xususiyatlari,  tuzilishi,  ko‘payish  usullari  va ekologik ahamiyati yoritildi. Maqolada gifoxitrisimonlarning biologik xususiyatlari va ularning tabiatdagi o‘rni ilmiy asosda tahlil qilingan.