PEDAGOGIK MAHORAT: TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING STRATEGIK ASOSI - Abduxoliqova Muxlisaxon,; Karimova Moʻminaxon, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  tezisda  pedagogik  mahoratning  zamonaviy  ta’lim tizimidagi o‘rni, o‘qituvchi shaxsiga qo‘yiladigan kasbiy talablar va kompetensiyaviy yondashuvning  tarkibiy  qismlari  atroflicha  yoritilgan.  Maqolada  o‘qituvchining muloqot  madaniyati,  psixologik  tayyorgarligi  va  innovatsion  texnologiyalarni  dars jarayoniga tatbiq etish qobiliyati tahlil qilinadi.