TARBIYASI OGʻIR VA OʻZLASHTIRISH JARAYONIDA MUAMMOSI BOR OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Abdullayeva Sintora Arabjonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada tarbiyasi og‘ir hamda o‘zlashtirish jarayonida muammolari mavjud  bo‘lgan  o‘quvchilar  bilan  ishlashning  psixologik  usullari  yoritiladi. Shuningdek,  bunday  o‘quvchilarda  uchraydigan  muammolarning  sabablari,  ularni aniqlash  va  bartaraf  etish  yo‘llari  hamda  psixolog,  o‘qituvchi  va  ota-onaning hamkorligi tahlil qilinadi.