OʻQUVCHILARDA YUZAGA KELADIGAN SUIDSIDAL XULQ-ATVORNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Muminova Javxar Choriyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilar orasida kuzatilishi mumkin bo‘lgan o‘ziga zarar yetkazish  bilan  bog‘liq  xavfli  xulq-atvorlarning  kelib  chiqish  omillari,  erta ogohlantiruvchi belgilar va ularni oldini olishning psixologik yondashuvlari yoritiladi. Ta’lim  muassasalarida  xavfsiz  muhit  yaratish,  oila–maktab  hamkorligi  hamda psixologik yordam tizimini kuchaytirishning ahamiyati tahlil qilinadi.