MAKTABGA TAYYORLOV GURUHLARIDA MATEMATIKANING O‘RNI - SHAKIROVA MALIKA INATULLOYEVNA, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya   Ushbu maqolada maktabga tayyorlov guruhlarida matematikaning o‘rni, uning bolalar  tafakkuri  va  intellektual  rivojlanishiga  ta’siri  yoritilgan.  Shuningdek, matematik tasavvurlarni shakllantirish jarayonida qo‘llaniladigan samarali pedagogik metodlar, interaktiv yondashuvlar va zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati ilmiy asosda tahlil qilingan.