BOLALARNI KASBGA YO‘NALTIRISHNING AHAMIYATI - ZARNIGOR BAZAROVA IMOMNAZAROVNA, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya   Ushbu  maqolada  bolalarni  erta  yoshdan  kasbga  yo‘naltirishning  pedagogik ahamiyati,  uning  bolalarning  shaxsiy  rivojlanishiga  ta’siri  va  samarali  tashkil  etish usullari  yoritilgan.  Shuningdek,  maktabgacha  ta’lim  jarayonida  kasbga  yo‘naltirish orqali bolalarda qiziqish, qobiliyat va mehnatsevarlikni shakllantirish masalalari ilmiy asosda tahlil qilingan.