MAKTABGACHA TA’LIMDA INTERAKTIV METODLARNING BOLALAR FAOLLIGINI OSHIRISHDAGI AHAMIYATI - FERUZA UMIROVA RAVSHANOVNA (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya   Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tizimida  interaktiv  metodlarning qo‘llanilishi  va  ularning  bolalar  faolligini  oshirishdagi  o‘rni  yoritilgan.  Interaktiv yondashuvlar orqali bolalarda mustaqil fikrlash, muloqot qilish, ijodkorlik va bilish faolligini rivojlantirish imkoniyatlari ilmiy asosda tahlil qilingan.