MAKTABGACHA TA’LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ORQALI BOLALAR BILISH FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISH - NURXON MAMADALIYEVA FAXRIDINOVNA, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya   Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tizimida  raqamli  texnologiyalardan foydalanish  orqali  bolalar  bilish  faolligini  rivojlantirish  masalalari  yoritilgan. Zamonaviy  axborot-kommunikatsiya  vositalari  yordamida  bolalarning  qiziqishini oshirish,  ularning  mustaqil  fikrlash  va  bilimlarni  o‘zlashtirish  jarayonini  samarali tashkil etish yo‘llari ilmiy asosda tahlil qilingan.