ZAMONAVIY INNOVATSION METODLAR ASOSIDA MAKTABGACHA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH - Normamatova Mavluda Azamatovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’lim sifatini samarali  boshqarish,  zamonaviy  ta’lim  jarayonini  tashkil  etishda  direktor o‘rinbosarining  roli  hamda  tarbiya  jarayonida  innovatsion  metodlardan foydalanishning  pedagogik  ahamiyati  keng  yoritilgan.  Shuningdek,  innovatsion yondashuvlarning bolalar rivojiga ta’siri va ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni tahlil etilgan.