MILLATLARARO MUNOSABATLARNI MUSTAHKAMLASHDA MA’NAVIY QADRIYATLARNING AHAMIYATI - Ismoilov Asadbek (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada millatlararo munosabatlarni barqarorlashtirish va  jamiyatda  bag'rikenglik  muhitini  mustahkamlashda  ma'naviy  qadriyatlarning fundamental  o'rni  ilmiy-nazariy  jihatdan  tadqiq  etiladi.  Ma'naviyat  va  madaniyat integratsiyasining ijtimoiy barqarorlikni ta'minlashdagi samaradorligi tahlil qilingan.