OʻSMIR YOSHDAGI OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Maxmayeva Nodira Boymurodovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘smir  yoshdagi  o‘quvchilar  bilan  ishlashning  psixologik usullari, ularning  yoshga  xos  xususiyatlari  hamda  samarali  yondashuvlar  yoritiladi. Shuningdek,  o‘smirlik  davrida  yuzaga  keladigan  muammolarni  bartaraf  etishda psixolog, o‘qituvchi va ota-onaning o‘rni tahlil qilinadi.