XULQIDA NUQSONI BO’LGAN TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN TARGʻIBOT-TASHVIQOT ISHLARINI OLIB BORISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Xamdamova Gulnoz Xayrullo qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  xulqida  nuqsoni  bo‘lgan  bolalar  bilan  olib  boriladigan psixologik targ‘ibot-tashviqot ishlarining mazmuni, usullari va ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, bunday bolalarning xulq-atvoridagi muammolarni aniqlash, oldini olish va ijobiy yo‘nalishga burishdagi psixologik yondashuvlar tahlil qilinadi.