O‘SMIRLARNI TARBIYALASHDA PSIXOLOGIK OMILLARNING AHAMIYATI - Nazarova Rohila Sayfullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘smirlarni  tarbiyalash  jarayonida  psixologik  omillarning o‘rni va ahamiyati yoritiladi. O‘smirlik davrining o‘ziga xos xususiyatlari, hissiy va ijtimoiy o‘zgarishlar hamda ularni to‘g‘ri yo‘naltirish masalalari tahlil qilinadi.