O‘QUVCHI YOSHLAR ORASIDA NOXUSH HOLATLARNING OLDINI OLISH: ICHKI MOTIVATSIYA VA O‘ZINI ANGLASHNING AHAMIYATI - Rejapova Layloxon Xurmatjon qizi,; Azimova Barnoxon Rustamaliyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchi  yoshlar  orasida  uchraydigan  noxush  holatlarning oldini olishda ichki motivatsiya va o‘zini anglash jarayonining ahamiyati yoritiladi. Shuningdek,  o‘quvchilarning  ruhiy  barqarorligini  ta’minlash,  ijobiy  xulq-atvorni shakllantirish  va  salbiy  holatlarning  oldini  olish  bo‘yicha  psixologik  yondashuvlar tahlil qilinadi.