KELAJAK KASBNI TANLASHDA PSIXOLOGIK YORDAM - Kasimova Roziyaxon Abdibannapovna,; Temirova Oygul Abdug'opurovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarning kelajak kasbini tanlash jarayonida psixologik yordamning  ahamiyati  yoritiladi.  Kasb  tanlashda  qiziqish,  qobiliyat  va  shaxsiy xususiyatlarning o‘rni, shuningdek psixologik diagnostika va maslahat berish usullari tahlil qilinadi.