KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MUHIM OMILLARI - Otajonova Ravshanoy Rustamaliyevna,; Xatamova O'lmasxon Mo'ydinovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  kichik  maktab  yoshidagi  o‘quvchilar  bilan  ishlashda psixologik  muhim  omillar,  ularning  yoshga  xos  xususiyatlari  hamda  ta’lim-tarbiya jarayonida samarali yondashuvlar yoritiladi.