PSIXOLOGIYADA OʻZINI ANGLASH,BAHOLASH HAMDA OʻZIGA NISBATAN ISHONCHNI SHAKLLANTIRISHNING MUHIM SIFATLARI - Yunosova Nazira Muxidinovna; Sharofutdinova Gulsanam Soliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  shaxsning  o‘zini  anglash  jarayoni  va  o‘ziga  nisbatan ishonchni shakllantirishning psixologik asoslari yoritiladi. Shuningdek, bu sifatlarning inson  hayotidagi  o‘rni,  ta’lim  jarayonida  rivojlantirish  usullari  va  ijtimoiy moslashuvdagi ahamiyati tahlil qilinadi.