AXBOROT-PSIXOLOGIK XAVFSIZLIK MUAMMOSINING DOLZARB PSIXOLOGIK MASALALARI - Murotov Ortiqboy Tojiboyevich, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  axborot-psixologik  xavfsizlik  muammosining  dolzarbligi, uning  shaxs  psixikasiga  ta’siri  hamda  zamonaviy  axborot  oqimida  o‘quvchi  va yoshlarni himoya qilishning psixologik jihatlari yoritiladi.