PSIXOLOGIK MASLAHAT(KONSULTATSIYA) TURLARI VA QO’LLANILISHI - Karimova Munojat Qoʻchqarovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Psixologik maslahat mijoz va konsultant o’rtasidagi munosabatga asoslanadi. Mijoz muammosiga ko’ra konsultant psixologik maslahatning maqbul turidan foydalanadi. Maslahatning samarali kechishi maslahat turlarining to’g’ri tanlanishiga ham  bog’liqdir.  Maslahatning  bir  necha  turlari  mavjud.  Quyida  shular  haqida ma’lumotlar keltirilgan.