YOSHLARDA AXLOQIY LIDERLIK: NAZARIY ASOSLAR, EMPIRIK TADQIQOTLAR VA ZAMONAVIY ISTIQBOLLAR - Samatov Xurshid,; Joʻraboyev Lochinbek Baxtiyor o’g’li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  yoshlarda  axloqiy  liderlikning  shakllanishi,  nazariy  va empirik asoslari, tarixiy rivojlanish bosqichlari hamda zamonaviy yondashuvlari tahlil qilinadi. Axloqiy liderlikni o‘rganishda klassik va zamonaviy nazariyalar, mintaqaviy va  milliy  olimlarning  fikrlari,  amaliy  tadqiqotlar  natijalari  ko‘rib  chiqiladi. Shuningdek,  axloqiy  liderlikning  yoshlar  ongida  qanday  shakllanishi,  ijtimoiy  va madaniy omillarning ta’siri, tanqidiy muhokamalar va ilg‘or tajribalar asosida chuqur ilmiy tahlil beriladi.