OʻQUVCHI YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING DOLZARB PSIXOLOGIK MASALALARI - Jabborova Dildora Qudrat qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlashning dolzarb psixologik masalalari  keng  yoritiladi.  Shaxsning  psixologik  yetukligi,  o‘zini  anglash  darajasi, emotsional barqarorligi, muloqot madaniyati hamda ijtimoiy muhitning oila qurishga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, yoshlarni sog‘lom oilaviy hayotga tayyorlashning samarali usullari ko‘rsatib beriladi.