BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA O‘YIN TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Qanoatova Zaynura Shavkatovna; Qanoatova Zaynura Shavkatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  boshlang‘ich  ta’lim  jarayonida  o‘yin texnologiyalarining  ahamiyati  va  ularning  o‘quvchilarning  bilim  olish  faoliyatiga ta’siri  tahlil  qilinadi.  O‘yin  metodlarining  dars  samaradorligini  oshirish, o‘quvchilarning qiziqishini kuchaytirish hamda ularning mustaqil fikrlash, muloqot va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishdagi o‘rni yoritib beriladi. Shuningdek, maqolada o‘yin  texnologiyalarini  dars  jarayonida  qo‘llashning  amaliy  usullari  va  samarali jihatlari misollar asosida ko‘rsatib berilgan.