PEDAGOGIK FAOLIYATNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Egamberdiyev Farhod Tuxtayevich,; Boboqulova Nilufar Yorqin qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur maqolada pedagogik faoliyatning psixologik xususiyatlari, uning tarkibiy qismlari, o‘qituvchi shaxsining muhim sifatlari hamda ta’lim jarayonida psixologik  omillarning  o‘rni  ilmiy  jihatdan  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  pedagogik faoliyatda  motivatsiya,  emotsional  barqarorlik,  kommunikativ  kompetensiya  va refleksiya kabi omillarning ahamiyati yoritib beriladi.